Home Reisverslag Reisverslag 2010

Reisverslag 2010

Dit reisverslag is opgebouwd uit twee delen. Het eerste gedeelte is het reisverslag waarin de reis in het algemeen beschreven wordt in combinatie met de beschrijvingen van de bezochte gezinnen en projecten. Het tweede deel is een notulen van de vergaderingen die bij Elpis en Ecce Homo gehouden zijn.

1.1 Woensdag 27 oktober
Vandaag gaan wij op pad; we hopen de kontakten met onze Roemeense partners weer aan te halen. Om vijf uur willen wij vertrekken, maar we krijgen eerst nog een paar sms-jes mee van de drie dames die de vorige reis er wel bij waren maar nu verstek lieten gaan: Leonieke smst om 4.45: Ik heb er geen woorden voor, nogmaals een fijne reis, geniet ervan en ik bel nog wel, liefs Leonieke.
Annelies smst: Beste…, goede reis! Ik bid jullie ee n fijne tijd met elkaar toe en een veilige terugreis voor volgende week. Ik ben nu al benieuwd naar de ervaringen. Vriendelijke groet, Annelies.
Myrthe smst: Goeden morgen reizigers, nogmaals een hele goede, fijne en leuke tijd in Roemenie, groetjes Myrthe.
Na deze fijne berichtjes is het tijd om te vertrekken, maar eerst opent Izak de reis met het lezen van Jakobus 1 vers 19 -27: Lieve broeders en zusters, onthoudt dit: ieder mens moet zich haasten om te luisteren, traag zijn in spreken, traag zijn in kwaad worden, weest zachtmoedig…….. Voor God de Vader is alleen dit reine, zuivere godsdienst: je naaste bijstaan in hun nood en je in acht nemen voor de wereld en onberispelijk blijven…
Lees hier het volledige reisverslag

Comments are closed.